Sušilica prikazuje kod pogreške C6

Zadnje ažurirano 3.11.2022. 16:26

Problem

  • Sušilica prikazuje kod pogreške C6

Odnosi se na:

  • Sušilice rublja

Rješenje:

Ako sušilica prikazuje kod pogreške C6, postoji problem sa senzorom za vlagu. Ciklus traje dulje nego je to normalno, dulje od 4,5 sata.

Provjerite je li uređaj spojen na uzemljenu utičnicu. Sušilica mora biti priključena na utičnicu sa ispravnim uzemljenjem. Ako nije, postoji problem s mjerenjem vlažnosti.

Kako bismo vam pomogli odrediti točnu prirodu problema, preporučujemo posjet jednog od naših ovlaštenih servisera kako bi provjerili uređaj i riješili problem.

Upozorenje: Ne preporučamo korištenje proizvoda dok se problem u potpunosti ne riješi. Isključite proizvod i nemojte ga ponovno uključivati dok se ne uvjerite da je to u redu.

Kako biste otklonili problem, kontaktirajte naš pozivni centar  +385 1 6323338 kako bi Vam osigurali dolazak ovlaštenog servisera.

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.

Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.