Odjeća je hladna nakon pranja

Zadnje ažurirano 3.3.2023. 11:45

Problem

  • Odjeća je hladna kada program pranja završi
  • Odjeća je hladna kada je program pranja završen

Odnosi se na:

  • Perilice rublja
  • Perilice/Sušilice za rublje

Rješenje:

Perilice rublja ispiru odjeću na kraju programa pranja hladnom vodom, tako da je normalno i nije greška stroja da je odjeća hladna nakon završetka programa pranja.

Možete provjeriti zagrijava li se perilica servisnim pranjem na programu Pamuk bez odjeće u perilici i na najvišoj temperaturi (90-95 stupnjeva Celzijusa, ovisno o modelu).

Nakon nekog vremena i prije faze ispiranja, možete osjetiti na vratima jesu li se zagrijala tijekom pranja. Ako se vrata zagriju, stroj se zagrijava kako treba i nema kvara.

Ako se vrata ne zagriju na programu Pamuk s odabranom najvišom temperaturom, preporučujemo da rezervirate posjet servisu.

Za dodatne informacije, kupnju rezervnih dijelova ili narudžbu servisa kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona:  +385 1 6323338

Uzrok

  • Napomena: Perilice rublja danas koriste niže temperature za pranje. Ako ste upravo zamijenili stariji model, prozor se više neće zagrijavati kao na vašem prethodnom stroju. Neki strojevi također imaju dvostruko staklo, tako da je toplina minimalizirana na vanjskom staklu vrata.
  • U normalnim okolnostima stroj će moći detektirati greške na grijaču i prikazati poruku o pogrešci na zaslonu (E60).
Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.