Nije moguće spojiti uređaj s iOS-om 14.7. i 14.7.1.

Zadnje ažurirano 14.10.2022. 9:51

Novosti u vezi problema s iOS -om 14.7

Svjesni smo da neki korisnici imaju problema s povezivanjem novih uređaja na internet kada koriste novu verziju iOS 14.7.1 na svojim pametnim uređajima.

iOS 15 riješit će ovaj problem i bit će dostupan za nekoliko tjedana. U međuvremenu radimo na aplikaciji kako bismo prevladali probleme koje je uveo iOS 14.7.1

Znamo da je to nezgodno, ali biste mogli isprobati jedno od sljedećih rješenja dok u potpunosti ne ispravimo problem.


1) Umjesto Apple uređaja upotrijebite Android uređaj za povezivanje novog uređaja s internetom. Nakon dovršetka možete se koristiti svojim iOS uređajem za prijavu na isti račun na kojem će vaš uređaj biti dostupan.

Ili

2) Prije nego što počnete povezivati svoj uređaj s internetom, povežite svoj pametni uređaj s drugim HotSpot-om koji nije vaš uobičajeni kućni WiFi (na primjer pomoću HotSpot-a na nečijem mobilnom telefonu iOS ili Android). Zatim, tijekom procesa povezivanja uređaja, kada se od vas zatraži da odaberete WiFi mrežu, odaberite svoj uobičajeni kućni WiFi za svoj uređaj.


Ažuriranje: iOS 15službeno predstavljen 20. rujna 2021, ažurirajte telefon na najnoviju verziju i pokušajte spojiti nove uređaje.

Hvala vam na strpljenju i podršci.


Za dodatna pitanja kontaktirajte našu korisničku podršku na  +385 1 6323338