Kako oprati košulje - tri trika

Zadnje ažurirano 24.9.2021. 10:47

Već generacijama trendovi dolaze i nestaju, ali bijele košulje uvijek su bile u modi. Održavati ih svježima, bijelima i najboljeg izgleda,sada možete i bez kemijskog čišćenja.


1. Provjerite etiketu za njegu na košulji

Prije pranja otkopčajte košulju uključujući manžete i ovratnike. Svakako provjerite preporuke na etiketi za njegu za najbolje temperature i smjernice osnovne njege.


2. Odaberite deterdžent mudro

Da bi vaša košulja izgledala kao nova, koristite deterdžent u prahu za pranje rublja koji sadrži izbjeljivač, a vaša bijela košulja zaista postane bijela.


3. Ostavite dovoljno prostora

Ostavite širinu ruke između odjeće i vrha bubnja kako biste zaštitili svu odjeću od ostataka deterdženta uzrokovanih preopterećenjem.


Učinite da vaše košulje izgledaju kao nove

Vaše omiljene košulje dožive puno. Svakodnevna užurbanost uništiti će čist i svjež osjećaj koji volite. Da bi to povratili za samo 30 minuta, naše perilice rublja s Prosteam funkcijom opuštaju vlakna i uklanjaju mirise kako bi vratile taj neprocjenjivi osjećaj mekog, čistog pamuka. Uz to, ako vaš stroj ima PlusSteam opciju - završava ciklus pranja parom, smanjujući količinu nabora za trećinu, što rezultira sa manje glačanja.