Kako mogu pristupiti filtru u svojoj perilici rublja?

Zadnje ažurirano 22.5.2020. 10:04

Problem


  • Kako mogu pristupiti filtru u svojoj perilici rublja?

Odnosi se na:


  • Stroj za pranje rublja (europska tržišta)

Rješenje:


  • U perilicama rublja više nema filtra kojem treba čišćenje.
  • Ovaj je uređaj dizajniran sa samočišćećim sustavom za odvod, koji omogućuje da se lagana lepršava vlakna koja padaju s odjeće isušuju vodom, na način da ne treba pristupiti ovom području radi redovnog održavanja i čišćenja.
  • To je zahvaljujući posebnoj brtvi za vrata koja je dizajnirana za hvatanje svih predmeta poput novčića, gumba, ukosnica za kosu itd. prije nego što imaju priliku izaći iz samog bubnja i pronaći svoj put do područja odvoda.
  • Redovito pregledavajte brtvu i uklanjajte sve predmete iz unutarnjeg dijela. Kovanice, gumbi i ostali sitni zaboravljeni predmeti u džepovima odjeće pohranjuju se tijekom ciklusa pranja u posebnu zamku s dvostrukim usnama u brtvi za prorez, od kuda se mogu prikladno ukloniti na kraju ciklusa.


Za više informacija pogledajte korisnička uputstva.

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.

Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.