Kako mogu pristupiti filtru u svojoj perilici rublja?

Zadnje ažurirano 22.5.2020. 8:04

Problem


  • Kako mogu pristupiti filtru u svojoj perilici rublja?

Odnosi se na:


  • Stroj za pranje rublja (europska tržišta)

Rješenje:


  • U perilicama rublja više nema filtra kojem treba čišćenje.
  • Ovaj je uređaj dizajniran sa samočišćećim sustavom za odvod, koji omogućuje da se lagana lepršava vlakna koja padaju s odjeće isušuju vodom, na način da ne treba pristupiti ovom području radi redovnog održavanja i čišćenja.
  • To je zahvaljujući posebnoj brtvi za vrata koja je dizajnirana za hvatanje svih predmeta poput novčića, gumba, ukosnica za kosu itd. prije nego što imaju priliku izaći iz samog bubnja i pronaći svoj put do područja odvoda.
  • Redovito pregledavajte brtvu i uklanjajte sve predmete iz unutarnjeg dijela. Kovanice, gumbi i ostali sitni zaboravljeni predmeti u džepovima odjeće pohranjuju se tijekom ciklusa pranja u posebnu zamku s dvostrukim usnama u brtvi za prorez, od kuda se mogu prikladno ukloniti na kraju ciklusa.


Za više informacija pogledajte korisnička uputstva.

Da li je vam je ovaj tekst pomogao?

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.