JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE. SAMO SE POVEŽITE.

Zadnje ažurirano 14.4.2022. 13:10

Briga i održavanje vaše AEG perilice posuđa nalaze se nadohvat ruke. Putem aplikacije My AEG Kitchen s povezivanjem na Wi-Fi možete na daljinu upravljati potrošnjom vode i energije za vrijeme ciklusa pranja, urediti postavke ili riješiti probleme jednostavno uz pomoć pametnoga telefona. Otkrijte dodatne značajke svoje AEG QuickSelect perilice posuđa s Wi-Fi povezivanjem dalje u tekstu.

Briga o uređajuU aplikaciji My AEG Kitchen dobit ćete obavijesti vezane za brigu o uređaju (ne vrijedi za čišćenje satelitske mlaznice ili filtera). Nakon primitka obavijesti, jednostavno slijedite upute na paketu za čišćenje kako je prikazano u videouputama.

Čišćenje filtera


Redovito čišćenje filtera perilice posuđa bitan je, ali i jednostavan zadatak za koji je potrebno nekoliko minuta. Pogledajte videoupute da biste saznali kako u samo nekoliko koraka osigurati neometan rad uređaja.

Čišćenje satelitskih mlaznica


Dvije satelitske mlaznice (gornja i donja) jednostavno možete očistiti nakon što ih uklonite. Slijedite nekoliko jednostavnih koraka prikazanih u videouputama uz nesmetan prolaz vode i visoka učinkovitost su osigurani.

Čišćenje gumene brtveZa čišćenje gumene brtve na vratima uređaja dovoljno je tek nekoliko minuta. Pogledajte videoupute i saznajte kako običnom krpom ukloniti nečistoću da bi vaša perilica posuđa radila najbolje što može.


Eco Feedback

Značajka Eco Feedback izvrstan je način za upravljanje količinom vode i energije koje potroši vaša perilica posuđa. U aplikaciji My AEG Kitchen možete prilagoditi svaki ciklus pranja, čime se postiže veća učinkovitost i održivost. Zaslon na vašem pametnom telefonu pokazuje trajanje svakog ciklusa pranja i ažurira se kako mijenjate postavke na QuickSelect kliznoj kontroli.


Nadzor i upravljanje na daljinu

Nakon što povežete perilicu posuđa s aplikacijom My AEG Kitchen, dobit ćete neograničenu kontrolu nad funkcijama. Možete odabrati program ili odabrati vrijeme rada uređaja bez potrebe za ručnim prilagođavanjem postavki. Sve značajke dostupne su na pametnom telefonu zahvaljujući jasnim ikonama i lako čitljivom tekstu.


Obavijesti i upozorenja

Zahvaljujući značajki QuickSelect i povezivanju na Wi-Fi, više ne morate pogađati kako postići optimalne rezultate. Putem aplikacije My AEG Kitchen dobit ćete obavijest ako je, na primjer, spremnik za sjajilo za ispiranje prazan ili je potrebno dodati sol. Aplikacija će vas također upozoriti ako je perilici posuđa potrebno održavanje ili u slučaju hitnih situacija poput curenja vode.


AEG služba za korisnike

Ako vam je potrebna dodatna pomoć ili oprema za perilicu posuđa, dostupni su putem AEG službe za korisnike. U aplikaciji My AEG Kitchen možete putem internetske trgovine kupiti proizvode za brigu o uređaju, potražiti rješenja za bilo koji problem, preuzeti upute za upotrebu ili nam se izravno obratiti.

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.