Ploča za kuhanje ne zagrijava se ravnomjerno

Zadnje ažurirano 14.4.2020. 15:39

Posebni indukcijski proizvodi stvaraju veliku količinu energije na dnu posuđa za kuhanje u kratkom vremenu. Posuđe često postaje vruće na dodir već nakon nekoliko minuta.

Tijekom kratkog vremena sva se toplina raspoređuje preko metalnog dna posude. Ako se toplina ne može ravnomjerno rasporediti preko punog metalnog dna, činit će se kako se ploča ne zagrijava ravnomjerno.

Umjesto toga počnite s nižom postavkom za jačinu prije ispravnog kuhanja. Metalno dno lakše će „pratiti“, pa se tako i ravnomjernije zagrijavati.

Većina proizvođača tava na svojim web stranicama ima različite upute za ispravno korištenje svojih proizvoda.

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.