Ploča za kuhanje prikazuje poruku greške E2

Zadnje ažurirano 2.11.2021. 0:36

Problem

  • Ploča za kuhanje prikazuje poruku greške E2

Odnosi se na:

  • indukcijsku ploču za kuhanje
  • keramičku ploču za kuhanje 

Rješenje:


1.  Iskopčajte uređaj iz napajanja na barem 30 sekundi.

Ponovo ga ukopčajte i uključite  

2.  Obratite se ovlaštenom servisnom centru  pozivom na broj tel. +38516323338 

Ako se problem ne riješi pomoću navedenih savjeta, preporučujemo da zatražite pomoć ovlaštenog servisera pozivom na broj +38516323338     

Zabilježite prijavljeni kod pogreške i navedite ga kada zatražite servisera. To neće riješiti vaš problem, ali pomoći će našem serviseru da prepozna uzrok problema.    

Upozorenje: ne preporučujemo uporabu proizvoda dok se problem u potpunosti ne otkloni. Iskopčajte proizvod i nemojte ga ponovno ukopčati dok ne budete sigurni da je to u redu.  


Uzrok

  • Poruka greške E2 ukazuje na grešku u LED rasvjeti u indukcijskim pločama, a grešku senzora temperature u određenim aparatima.
Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.

Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.