Ventilator za hlađenje pećnice radi stalno

Zadnje ažurirano 25.10.2021. 23:39

Problem

  • Ventilator za hlađenje pećnice radi stalno. u normalnim okolnostima, kada uređaj radi, ventilator za hlađenje automatski se uključuje kako bi površinu uređaja održao hladnom. Ako isključite uređaj, ventilator za hlađenje i dalje radi sve dok se uređaj ne ohladi.

Odnosi se na:

  • ugradbena pećnica
  • samostojeći štednjak

Rješenje:


1. Ako se pećnica ohladila i ventilator još uvijek radi, iskopčajte uređaj iz napajanja.

2. Obratite se ovlaštenom servisnom centru.

Kako biste otklonili problem kontaktirajte naš pozivni centar na broj tel:+38516323338 kako bi Vam osigurali dolazak ovlaštenog servisera.

Upozorenje: Ne preporučujemo upotrebu proizvoda dok se problem u potpunosti ne riješi. Iskopčajte proizvod i nemojte ga ponovno ukopčati dok ne budete sigurni da je to u redu.


Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.

Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.