Uz parne pećnice sve ponovno pršti od okusa!

Zadnje ažurirano 14.4.2022. 14:32


Ne bi li bilo divno podgrijati jelo, a da ima jednako dobar okus kao i kad je bilo svježe pripremljeno?Nije bitno jeste li sami kuhali ili naručili dostavu, uz značajku regeneracije parom kojom su opremljene naše AEG parne pećnice, ostatcima obroka ponovno udahnite vrhunske okuse koji oduševljavaju nepce, kao kod prvog zalogaja. Zahvaljujući regeneraciji parom, namirnice možete podgrijavati bez gubitka okusa. Nježno kruženje pare stvara osjetljivu ravnotežu te sprječava isušivanje namirnica koje zadržavaju svoju teksturu. Podgrijana jela ponovno imaju okus tek pripremljenog obroka.

Regeneracija parom omogućuje praktično zagrijavanje namirnica izravno na tanjuru. Jednostavno u postavkama odaberite „specials“ i zatim regeneraciju parom. Lazanje postavite na rešetku na drugoj razini i ostavite u pećnici 15 do 20 minuta. Sada možete uživati u ostatcima obroka kao da je upravo pripremljen.

Prilikom regeneracije parom i podgrijavanja općenito, imajte na umu da je različitim namirnicama potrebno različito vrijeme da bi se u potpunosti zagrijale i bile spremne za jelo. Primjerice, perad i drugo meso potrebno je dulje grijati nego povrće. Odaberite pravo vrijeme podgrijavanja ovisno o namirnicama koje pripremate da biste sigurno uživali u ostatcima obroka izvrsnog okusa.