Sous Vide tehnika tajna je svakog savršenog jela!

Zadnje ažurirano 14.4.2022. 14:29


Što je Sous Vide tehnika? Sous Vide (izgovara se „su vid“) na francuskom znači „pod vakuumom“, a radi se o tehnici za pripremu jela pri čemu se namirnice vakuumiraju u vrećici koja se zatim uranja u vodenu kupelj.

Uz AEG SteamPro pećnicu postupak je još jednostavniji jer nema potrebe za stavljanjem vakuumirane vrećice u vodenu kupelj. Upotrijebite Sous Vide tehniku uz svoju AEG SteamPro pećnicu i vaše će namirnice biti savršeno pripremljene, svaki put.

I vi možete tako pripremati jela!

Što ako vam kažemo da uz Sous Vide značajku na AEG SteamPro pećnici i vi možete jednostavno pripremati jela kao profesionalac?

Excusez moi!? Tako je! Samo slijedite ove korake i zahvaljujući AEG SteamPro pećnici, lako ćete postići profesionalne rezultate kao da ste jelo pripremali Sous Vide tehnikom.

1. korak

Vakuumski zatvorite namirnice u plastičnu vrećicu.


2. korak

Namirnice odložite u AEG SteamPro pećnicu.


3. korak

Odaberite ikonu za Sous Vide „SV“.


4. korak

Odaberite željenu temperaturu.


5. korak

Odaberite „Start“.


6. korak

Uživajte!

Uz Sous Vide tehniku vaša će jela biti nevjerojatno ukusna, a namirnice zadržati okus i sočnost kao i sve hranjive tvari.

Vaša AEG SteamPro pećnica pomoći će vam da se okušate u pripremi jela Sous Vide tehnikom za jednako ukusne obroke svaki put.