Detalji uređaja

Hladnjak zamrzivač 5000 ColdSense brzo se vraća na adekvatnu temperaturu nakon otvaranja i zatvaranja vrata, zahvaljujući preciznim elektroničkim senzorima. Time se pomaže u sprječavanju nastavka naglih promjena temperature i kvarenja hrane, u svrhu potpune zaštite hrane.

Prednosti

AEG - Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem - SCB618F3LS

ColdSense štiti hranu brzim vraćanjem temperature

ColdSense koristi precizne senzore temperature za brzo vraćanje hladnjaka zamrzivača na odgovarajuću temperaturu nakon otvaranja i zatvaranja vrata. Time se pomaže u sprječavanju nastavka naglih promjena temperature i kvarenja hrane, u svrhu potpune zaštite hrane.

Tehnologija LowFrost olakšava odmrzavanje koje je rjeđe potrebno

Učinkovit kombinirani hladnjak s naprednom tehnologijom Low Frost koja olakšava odmrzavanje i smanjuje njegovu učestalost upotrebom skrivenih rashladnih krugova za smanjenje stvaranja leda.

Unutarnja elektronička kontrola. Za preciznost hlađenja

Značajka unutarnje elektroničke kontrole daje vam potpunu kontrolu nad uvjetima skladištenja vaše hrane. LED indikatori jasno pokazuju postavku temperature za praktično podešavanje i kontrolu.

Savršeno svježa hrana uz Frostmatic

Funkcija Frostmatic aktivira maksimalnu snagu zamrzavanja, pa će se vaši svježi proizvodi zamrznuti u najkraćem mogućem roku. Zamrzivač će se nakon toga vratiti u normalni režim rada.

LED svjetlo osvjetljava svaki kut

Unutarnje LED svjetlo proizvodi diskretno, blago osvjetljenje koje ravnomjerno osvjetljava cijeli prostor. A LED žaruljice male su i energetski puno učinkovitije od standardnih – znatno održiviji izbor.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels