Next Black

Next Black

Nove tehnologije, briga o održivosti i inovativni umovi mijenjaju našu odjeću. Dokumentarni film The Next Black predstavlja dizajnere, inovatore i vođe koji oblikuju budućnost odjeće. To nije film o onome što je novo, nego o onome što slijedi.

Što je The Next Black?

The Next Black je dokumentarac koji povezuje dizajnere, inovatore i vođe iz cijelog svijeta u otvorenoj raspravi o koncept odjeće. On istražuje više od onoga što nosimo kako bi istražio kako proizvodimo odjeću, kako s njom komuniciramo i kako je njegujemo. Svaka osoba koju smo intervjuirali ima svježu perspektivu o budućnosti industrije odjeće - a svi oni koriste svoju strast za pokretanje promjene.

Zašto The Next Black?

The Next Black želi produbiti naše shvaćanje onoga što će ljudi nositi i prati - danas i sutra. Proučili smo kako razvoj tekstila i tehnologija utječe na stvaranje odjeće, te kako rastuća briga o održivosti mijenja način na koji peremo rublje.

Približavanje procesu

Naučiti više o tome kako se stvara odjeća pomaže nam bolje odabrati što ćemo nositi

Upoznajte pionire

 • adidas

  adidas vodi performanse na stazi na novu razinu predstavljanjem vrhunske tehnologije direktno u tkaninu i sportsku odjeću.

 • BioCouture

  BioCouture je prvi svjetski konzultant, koji radi na proizvodnji odjeće bez stvaranja otrovnog otpada.

 • Patagonija

  Patagonija vodi u održivim praksama ohrabrujući odgovornu potrošnju i poticanje inicijative u reciklaži u industriji odjeće.

 • Studio XO

  Studio XO oblikuje budućnost odjeće stvaranjem odjeće koja mijenja oblik, kroj i boju u skladu sa željama osobe koja je nosi.

 • Yeh Group

  Yeh Group prednjači u inovacijama koje pomažu smanjiti utjecaj na okoliš putem bojanja tkanine uz manju količinu vode.

 • Zašto nam je to važno?

  Inovacija je u našoj DNK. Težimo biti jedan korak ispred, a zato sada radimo na njezi odjeće za budućnost.

Pogledajte The Next Black

Moda prolazi, ali stil ostaje. The Next Black je dokumentarni film koji izaziva cijeli koncept odjeće i njezine proizvodnje. Upoznajte dizajnere, inovatore i vođe koji oblikuju budućnost onoga što nosimo.

Budućnost odjeće danas

Brinemo o tome što je sljedeće jer želimo razumjeti potrebe budućnosti. AEG je uveo prvu automatsku perilicu rublja i izumio tehnologiju koja moderne sušilice čini energetski učinkovitima. Naša predanost ide dalje od proizvoda, na našu inicijativu Care More, koja vam pomaže da dobijete najviše od odjeće koju nosite.