Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića.

Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.
Slika šala

ProTex njega rublja  

Istražite budućnost njege rublja uz

najnovije uređaje iz AEG-a koje je

odobrila tvrtka Woolmark.

 • Slika perilice rublja /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/Perfectfit_cooling/Pop_Up_Series_thumbnails/PSAADY100M000001.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  Protex
 • Brojčanici perilice rublja /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/Perfectfit_cooling/Pop_Up_Series_thumbnails/white-diplay-large.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  Protex
 • Protex perilica rublja /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/Perfectfit_cooling/Pop_Up_Series_thumbnails/panel-large.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  Protex
 • Perilica rublja /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/Perfectfit_cooling/Pop_Up_Series_thumbnails/display-large.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  Protex

Odjeća koja traje doživotno

Slika komponente perilice rublja

Znamo da u pogledu njege tkanina tražite najbolje - najsvježije boje, najfinije tkanine i odjeću koja traje doživotno. AEG prednjači u donošenju tehnologija budućnosti za njegu rublja. S našim ProTex uređajima možete biti sigurni da će vaša odjeća trajati dulje, pa čak i ona od vune i svile. Inovativne tehnologije štite od trošenja, blijeđenja i stiskanja osiguravajući da ProTex određuje vlastite standarde u vrhunskoj njezi odjeće.

Najnježnija njega na svijetu

Za one koji vole nositi finije tkanine poput vune, svile i kašmira ProTex Plus uređaj za rublje pruža vrhunsku njegu vaše osjetljive odjeće. Perilice rublja i sušilice iz serija 8 i 9 toliku su nježne i sigurne da su od Woolmarka dobile zlatni certifikat što ih čini jedinstvenima na tržištu.

Prilagođena svakom punjenju

ProTex perilice rublja i sušilice dizajnirane su da osiguravaju izuzetnu zaštitu boja i vrhunsku njegu tkanina. Inovativni sustav OptiSense u ProTex perilicama rublja automatski prilagođava vrijeme ciklusa količini punjenja. A jedinstveni sustav Direct Spray u našim ProTex Plus modelima u potpunosti otapa deterdžent osiguravajući da je i kod potpune napunjenosti rublje jednoliko oprano. Tako dobivate najbolju učinkovitost pranja i njege tkanina do sada.

 

 

Vrhunska njega vaše odjeće

Inovativna Protex perilica rublja savjetuje vam koliko deterdženta upotrijebiti što problem stavljanja veće količine deterdženta od potrebne ostavlja u prošlosti. Senzor težine otkriva količinu punjenja kako bi predložio točnu mjeru smanjujući bacanje, štiteći okoliš i osiguravajući optimalnu učinkovitost čišćenja.

Najučinkovitija sušilica do sada

AEG ProTex Plus sušilice 20% su energetski učinkovitije od standardne A+++ sušilice što ih čini energetski najučinkovitijim na tržištu u usporedbi s ograničenjima energetske učinkovitosti klase A+++.

Više serija i kolekcija
Nedavno pregledani proizvodi ()
 

Pošaljite prijatelju

Pošalji na više prijatelja

Pregledajte e-poštu Pozdrav, mislimo da bi vas ovo moglo zanimati

Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori
 
 
Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori