Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića.

Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.
ProCombi

Parni uređaj  

Sa svestranim stručnjakom, ProCombi

parnom pećnicom iz AEG-a,

pozovite budućnost u svoj dom.

 • /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/ProCombi/PSAAOV100F000018.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  ProCombi
 • /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/ProCombi/AAOV050P000089.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  ProCombi
 • /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/ProCombi/AAOV040F060016.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  ProCombi

Najtalentiranija pećnica

Znamo da profesionalni kuhari baš kod svakog jela teže najboljim teksturama, okusima i aromama. No čisto savršenstvo nije uvijek lako postići. Za to je potrebna vrhunski funkcionalna pećnica. A ta pećnica je ProCombi parna pećnica iz AEG-a. Ona nudi tri načina kuhanja - paru, vrući zrak ili mješavinu toga - kako bi vam pomogla da svaki put ostvarite nove razine savršenstva.

 

 

 

Potpuno novi svijet okusa

ProCombi parna pećnica kuha s apsolutnom preciznošću. S punom parom i 100% vlažnosti ona lagano kuha na temperaturi od otprilike 100°C čuvajući hranjive tvari u hrani i parenjem ribe i povrća do savršenstva. Intervalno pečenje (50% vlažnosti) pomaže u očuvanju fine teksture i vlažnosti hrane uz visoki sadržaj vlage. I na kraju, intervalnim pečenjem (25% vlažnosti) čuva se unutrašnja vlažnost hrane dok vrući zrak osigurava slasnu koricu i zlatnu boju.

Izaberite svoj put do savršenstva

ProCombi parna pećnica ne kuha samo s parom. Pomoću funkcije sporog kuhanja stvorite intenzivne okuse. Pomoću ThermiC°, našeg jedinstvenog sustava protoka zraka podignite klasična pečena jela do novih visina ili roštiljajte kako biste dobili okus i teksturu koji su neodoljivi kao i aroma dima. Upotrijebite unaprijed programirane recepte na modelu Series 8 kako biste ostvarili standarde gurmanskog savršenstva. Na velikom zaslonu pratite podatke koji vam omogućuju da jednim dodirom odredite postavke pećnice.

 

 

Inovativne značajke i funkcije

Bit ćete impresionirani koliko vam kapacitet od 74 litre ProCombi parne pećnice može pomoći da dosegnete nove visine u kuhanju uz 10% veću energetsku učinkovitost u odnosu na energetsku klasu A. I kako vam osigurava da do maksimuma iskoristite prostranost kojom se odlikuje pećnica poput pladnja MaxiTrayTM koji je 20% veći od standardnih pladnjeva za pečenje. I ne samo to! Za sigurnije kuhanje IsoFront® vrata hladna su na dodir.

Parno čišćenje

Ugrađen program parnog čišćenja pomaže vam da uklonite i najtvrdokornije ostatke hrane dok pećnica ostaje glatka, a obloga od emajla omogućuje čišćenje bez muke.

Više serija i kolekcija
Nedavno pregledani proizvodi ()
 

Pošaljite prijatelju

Pošalji na više prijatelja

Pregledajte e-poštu Pozdrav, mislimo da bi vas ovo moglo zanimati

Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori
 
 
Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori