Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića.

Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.

ProClean™ - jednostavno
profesionalno čišćenje  

Satelitska mlaznica za

vrhunsko čišćenje bez

obzira na sadržaj punjenja.

 • Peć /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/ProClean/PSAADW090F000009.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  ProClean
 • Pećnica /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/ProClean/PSAADW090F000022.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  ProClean
 • /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=/Global/Series/ProClean/PSAADW090F000041.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
   
  ProClean

ProClean – dizajnirana za besprijekorno čisto posuđe

Pri posluživanju kulinarskih remek-djela važno je da koristite savršeno čisti porculan. Zbog toga vam je potrebna perilica koja se može nositi s bilo kojom vrstom punjenja i osiguravati savršenu čistoću vaših servisa za jelo. Naše ProClean™ perilice posuđa iz linije Neue Kollektion dizajnirane su da vaše posuđe ostave sjajnim. I ne samo to. One imaju prostranu unutrašnjost, a rade iznimno tiho.

Drugačije pranje posuđa

Naše ProClean™ perilice posuđa imaju za 10 litara veću unutrašnjost pa je u njima lakše pronaći mjesto za kuhinjsku opremu svih oblika i veličina, od finog kristala do kotlića za ribu. A imaju i inovativne satelitske mlaznice koje stvaraju vrtloge dopirući do svih kutaka koje bi druge perilice posuđa mogle propustiti. Naše su perilice odlične i u uklanjanju taloga hrane pa svoje posuđe ne trebate prati prije pranja u perilici.

 

Tišina je zlato

Naše ProClean™ perilice posuđa poboljšat će vaš život ne ometajući ga. S programom Extra Silent koji stvara samo 37 dB buke, perilice su najtiše u svojoj klasi. To znači da bez pozadinske buke možete uživati u večernjoj zabavi ili u čaši vina. U međuvremenu naša inovativna tehnologija Time Beam projicira crvenu zraku na pod kako bi vas obavijestila kad perilica radi i kada će završiti s pranjem.

 

 

Programi poliranja

AEG perilice posuđa mogu prati razne brojne vrste punjenja od kojih svaka vrsta zahtijeva različiti intenzitet čišćenja. Naš asortiman ProClean™ ima naprednu funkciju Sensorlogic koja za mjerenje veličine i zaprljanosti posuđa koristi dva senzora. Nakon mjerenja fino namješta odabrani program kako bi zadovoljila specifične potrebe vašeg punjenja.

Lako štedite energiju

Naše perilice posuđa osiguravaju najbolje rezultate uz minimalnu potrošnju energije. Opcija Öko Plus štedi energiju skraćivanjem ciklusa sušenja. Sustav Öko Plus ide korak dalje korištenjem vode zagrijane obnovljivim izvorom energije kako bi uštedio potrošnju energije do 60%. A u načinu pripravnosti funkcija AutoOff u potpunosti eliminira potrošnju energije.

Vrhunske značajke

Perilice iz naše linije Neue Kollektion, uključujući asortiman ProClean™, imaju brojne pametne značajke. Funkcija ProBoost povećava tlak mlaza vode zbog potrebnog pojačanog čišćenja. Funkcija ProZone odlična je za zahtjevnije poslove s višom temperaturom i višim tlakom vode u donjoj košari. Zahvaljujući završnom ispiranju na višoj temperaturi koje može uništiti 99,9% bakterija naša opcija ExtraHygiene idealna je za čišćenje stvari koje trebaju biti higijenske poput dasaka za sjeckanje. Sve ove značajke omogućuju vam finu kontrolu u kuhinji.

Savršeno uklapanje

Asortiman ugradbenih perilica posuđa iz linije Neue Kollektion dizajniran je da se besprijekorno uklopi u vašu kuhinju. Naša tehnologija KitchenFit koristi šarke s dvostrukim uporištem kako bi osigurala da se vrata pod bilo kojim kutom ne pomiču. Šarke omogućuju i jednostavno postavljanje uređaja ako je visina podnožja od 4 do 14 cm. Sve ove značajke osiguravaju da će vaša perilica posuđa biti savršeno poravnata s bilo kojim komadom kuhinjskog namještaja.

Više serija i kolekcija
Nedavno pregledani proizvodi ()
 

Pošaljite prijatelju

Pošalji na više prijatelja

Pregledajte e-poštu Pozdrav, mislimo da bi vas ovo moglo zanimati

Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori
 
 
Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori