Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića.

Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.

Savršeno pranje. Savršeno sušenje.  

Nova perilica-sušilica ÖKOKombi Plus

Pogledajte proizvod

Optimalno pranje i sušenje

Naša nova perilica-sušilica ÖKOKombi Plus pruža vrhunsku učinkovitost pranja i sušenja rublja u samo jednom uređaju. Optimalno je višenamjensko rješenje koje brine za savršenu čistoću i suhoću vašeg rublja. Osim toga, energetski je najučinkovitija perilica-sušilica na tržištu.

Pametna tehnologija

Perilica-sušilica ÖKOKombi Plus opremljena je tehnologijom OptiSense zahvaljujući kojoj se vaše rublje nikada neće predugo prati ili sušiti. Napredna elektronika oko bubnja dozira i pažljivo prati svaki ciklus radi automatskog određivanja trajanja i intenziteta pranja. Perilica-sušilica ÖKOKombi Plus na izbor vam daje velik broj programa za pranje i sušenje pomoću kojih možete odabrati trajanje i intenzitet svakog od ciklusa.

 

 

 

Najnježnije čišćenje

Certifikat Woolmark Blue jamči da će se perilica-sušilica ÖKOKombi Plus pobrinuti i za vaše najosjetljivije tkanine. Ima jedinstven ciklus za vunu pomoću kojega možete oprati i osušiti komade koji su namijenjeni isključivo za ručno pranje. Tu su i naš novi i veći perforirani bubanj, tehnologija za paru i pranje na niskim temperaturama koja štiti vaše tkanine i omogućuje najnježnije čišćenje.

 

Iznimna energetska učinkovitost

Tvrtka AEG izumila je energetski revolucionarnu tehnologiju za sušenje toplinskom pumpom koja omogućava sušenje odjeće na temperaturama nižima od onih koje postižu klasične sušilice. ÖKOKombi Plus jedina je perilica-sušilica na svijetu koja nudi tehnologiju toplinske pumpe i pripadajuće inovativne značajke za uštedu energije. ÖKOInverter motor bez četkica u kombinaciji s pametnim programima omogućava upotrebu minimalne količine vode i energije, što ÖKOKombi Plus čini energetski najučinkovitijom perilicom-sušilicom na tržištu.

Više serija i kolekcija
Nedavno pregledani proizvodi ()
 

Pošaljite prijatelju

Pošalji na više prijatelja

Pregledajte e-poštu Pozdrav, mislimo da bi vas ovo moglo zanimati

Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori
 
 
Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori