Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića.

Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.

ÖKOMix perilica rublja

A line of brightly coloured clothes

ÖKOMIX PERILICA RUBLJA

Snažna njega sa ÖKOMix tehnologijom

Jedinstveno miješanje unaprijed za nježno pranje

Za učinkovito čišćenje i mekše rezultate perilice rublja s ÖKOMix tehnologijom miješaju vodu, deterdžent i omekšivač prije ulaska vode u bubanj. Na taj se način u potpunosti aktivira snaga čišćenja deterdženta za pranje i eliminira se rizik od nastanka mrlja. Potom DirectSpray tehnologija jednoliko prska otopinu za pranje po tkaninama za temeljito, a ipak nježno pranje. Prije završnog ispiranja provodi se isti postupak miješanja unaprijed i prskanja omekšivačem za rublje kako bi vaša odjeća iz perilice izašla nevjerojatno mekana.


Visoka izvedba

Perilice rublja s tehnologijom ÖKOMix unaprijed miješaju vodu, deterdžent, a kasnije i omekšivač, omogućavajući učinkovito čišćenje nakon kojega će rublje biti mekše. Tehnologija ÖKOMix unaprijed miješa vodu i deterdžent, nakon čega tu otopinu ispušta u bubanj. Time se u potpunosti aktivira snaga čišćenja deterdženta i uklanja opasnost od mrlja uzrokovanih deterdžentom. Tehnologija DirectSpray omogućava raspršivanje otopine po rublju i ravnomjerno prodiranje u tkaninu, za učinkovito i nježno pranje. Prije konačnog ispiranja, isti postupak miješanja i raspršivanja vrši se i s omekšivačem, kako bi vaša odjeća uvijek bila meka i svježa.

The new ÖKOMix washing machine from AEG

Bright, clean tee-shirts

Savršeno čista odjeća

Nova inteligentna tehnologija new ÖKOMix perilice rublja sa najvišom razinom energetske učinkovitosti – uvijek donosi najbolje rezultate. Bez obziran na odabrani program, ÖKOMix perilica rublja savršeno će oprati vaše rublje.


Slika pranja tijekom energetski učinkovitog ciklusa pranja

Nenadmašiva energetska učinkovitost

S inteligentnom tehnologijom ÖKOMix je najbolja u klasi perilica rublja koja je ekološki izuzetno prihvatljiva. Energetska klasa A+++ -50% znači da troši upola manje energije od perilice rublja energetske klase A+++. Inteligentni programi na najmanju moguću količinu smanjuju potrošnju vode i energije u svakom ciklusu. A tijekom pranja gotovo nečujan ÖKOInverter motor minimizira ometanje okoline jer je svaki ciklus vrlo tih i vrlo učinkovit.


A selection of woolen garments cared for by the ÖKOMix washing machine

Nježna briga o vašoj odjeći i okolišu

Woolmark Green certifikat potvrđuje da AEG ÖKOMix perilica rublja nudi najbolju njegu za vaše tkanine. ÖKOMix tehnologija unaprijed miješa deterdžent i vodu, a kasnije i omekšivač za sprečavanje mrlja od deterdženta na odjeći. Parni ciklus lagano možete osvježiti vaše tkanine i smanjiti potrebu za glačanjem .XXL posebno dizajnirana površina bubanja štiti osjetljivo rublje. A tehnologija bez četkica inverter motora radi tiho i učinkovito.


Strojno pranje vune bez skupljanja

Uz certifikat Woolmark Green sigurno i nježno perite svoju najosjetljiviju vunu. Woolmark je nezavisni vodeći svjetski autoritet za njegu vune, a njegovo priznanje jamči sigurno i nježno pranje čak i vune koja je samo za ručno pranje. Certifikat Woolmark Green potvrđuje da ÖKOMix pruža vrhunsku njegu vaše omiljene vunene odjeće, od merino vune do angore i svake vune između njih. 


Slika žene s vunenim šalom opranim u perilici rublja

Pametna perilica rublja razvijena samo za vas

OptiSense automatski prilagođava trajanje pranja vaše perilice punjenju tako da će vaša odjeća nakon pranja uvijek biti u savršenom stanju. Senzor težine preporučuje vam koliko deterdženta upotrijebiti. Značajka Automatsko isključivanje automatski isključuje perilicu rublja na kraju ciklusa štedeći energiju. A zahvaljujući inovativnom ÖKOInverter motoru vaša perilica rublja može se nalaziti bilo gdje u vašem domu budući da je svaki ciklus gotovo nečujan.

Slika OKOMix perilice rublja s pametnim značajkama


Vezani članci

The Next Black

AEG dokumentarni film naglašava pionirski stvar koja se događa oko onoga što nosimo danas i kako ćemo održati ono što proizvodimo.

Pogledajte video

Sušilica AEG ProTex Plus

Zahvaljujući certifikatu Woolmark Blue, možete biti sigurni kako će se osjetljiva vunena i svilena odjeća osušiti uz posebnu pažnju i s manje skupljanja nego prilikom ručnog sušenja.

Sušilica AEG ProTex Plus

Kombinirane perilice-sušilice koje štede prostor

Niste sigurni imate li prostora za perilicu i sušilicu? AEG nudi rješenje 2-u-1 s jedinstvenim certifikatom Woolmark Blue za pranje i sušenje.

Saznajte više

 
 
Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori