Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića.

Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.

Priprema i planiranje  

Najbolji profesionalni kuhari počinju s

najsvježijim sastojcima.

Postoji posebna vrsta zvuka drobljenja koju dobijete kada savijete savršeno svježi bijeli grah. Tu je način zadovoljstva kojim vrlo oštar nož klizi kroz zrele rajčice kada ih zarežete. Tu je debeljuškasti izgled i slatki parfem dozrelih jagoda spremnih da se pretvore u bogati, slastan desert. Tu je zadovoljstvo trljanja palca preko glatke čiste kore jabuke samo kako biste provjerili da je bez nabora. A zdravi sjaj i žuti krajevi zrele lubenice govore o toplim ljetnim noćima i rajskim okusima.

Kakvo li je zadovoljstvo kada se pri filetiranju ribe nježno meso odvaja od kosti jednim pokretom. Ili kada za novi recept dobijete inspiraciju iz glatke okrugle glavice mekih i sočnih listova kupusa ili sjajne tamno-crvene kožice trešanja koje su potpuno svježe.

Okus rukom branih jakobovih kapica toliko mekih da biste ih mogli sirove jesti sa sokom iscijeđenim iz poput čipsa tankih kriški limuna nešto je što u žurbi nećete zaboraviti. A jedno od najvećih zadovoljstava mora biti sjedenje tijekom kuhanja cijelih artičoka, otkidanja listova i namakanja artičoka u otopljenom maslacu dok se pripremate na otkrivanje meke jezgre.

 

 

Ono što vam omogućuje da pripremate nezaboravna jela jesu najsvježiji sastojci. To je upravo ono što dobivate od hladnjaka iz linije Neue Kollektion. PerfektFit ™ kombinirani hladnjak i ProFresh hladnjak možete napuniti domaćim delicijama u kojima u bilo kojem trenutku možete uživati. Jela će ostati sočna i bogata svježim okusima. Ono što ćete staviti u njih potpuno ovisi o vama.

 

Više serija i kolekcija
Nedavno pregledani proizvodi ()
 

Pošaljite prijatelju

Pošalji na više prijatelja

Pregledajte e-poštu Pozdrav, mislimo da bi vas ovo moglo zanimati

Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori
 
 
Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori