Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića.

Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.

AEG appliance

Zvukovi tišine

Lokacija može igrati ključnu ulogu u stvaranju glatkog i neupadljivog dojma. A zahvaljujući naprednom inženjeringu modeli iz linije Neue Kollektion toliko su tihi da mogu raditi u bilo koje vrijeme i gotovo u svakom prostoru. Naše ProTex perilice posuđa razvijene su primjerice, sa sustavom Silent System Plus što znači da punjenje možete prati onda kada to vama odgovara, a perilicu postaviti gotovo svugdje u domu bez uznemiravanja bilo kojeg člana svoje obitelji.

AEG appliance

Bolja njega

Izbor perilice koja se može prilagođavati potrebama različitih punjenja važan je za precizno pranje. Neke perilice poput naših Protex Plus modela mogu automatski prilagođavati vrijeme ciklusa, potrošnju vode i energije kako bi osigurale nježno pranje. Naši se najbolji modeli odlikuju senzorom težine koji može otkriti težinu punjenja i predložiti točnu količinu deterdženta koja vam je potrebna za postizanje savršenih rezultata.

AEG appliance

Njega rublja

Kako biste bili sigurni da će vaša odjeća trajati dulje i dulje izgledati kao nova, potreban vam je ispravan model perilice rublja. Bez obzira tražite li perilicu koja se puni na vrhu ili s prednje strane, odabir sofisticiranog modela poput modela iz naše linije Neue Kollektion osigurat će da je svaki ciklus pranja nježan i precizan i da daje vrhunske rezultate. Evo nekoliko ključnih stvari na koje trebate paziti prilikom izbora perilice rublja.

AEG appliance

Čisto i zeleno

Energetska učinkovitost važna je gotovo svima nama. Stoga potražite uređaje za rublje koji nude najbolje uštede energije. Brojne perilice poput onih iz asortimana ProTex energetski su učinkovite i troše do 40% manje energije u usporedbi sa standardnom perilicom klase A. Naši najbolji modeli sadrže značajke poput funkcije automatskog isključivanja koja automatski isključuje vašu perilicu po završetku ciklusa pranja.

Sljedeći vodič:Nape

 

Pošaljite prijatelju

Pošalji na više prijatelja

Pregledajte e-poštu Pozdrav, mislimo da bi vas ovo moglo zanimati

Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori
Nedavno pregledani proizvodi ()
 
 
Zatvori
 

Odaberite gdje ovo želite dijeliti

Zatvori